Over Ons

Over Ons 2017-09-27T09:34:16+00:00

de ZON textielreiniging is een Wasserij en Stomerij voor een stralende verzorging van al uw textiel.

 de ZON textielreiniging is dé reinigingsspecialist op het gebied van alle soorten textiel. Uiteraard kunt u voor het reinigen van kleding bij ons terecht. Tevens kunt u door ons laten reinigen: bedlinnen, badlinnen, tafellinnen, interieurtextiel (tapijten, gordijnen, stoelhoezen), dekbedden, bedrijfskleding (bijv: overalls, jasschorten, brandweerpakken), leder, suède en speciale gelegenheidskleding (trouwjapon, baljurk).

 

de ZON textielreiniging heeft de beschikking over de laatste technieken met betrekking tot wasprocessen en afwerkapparatuur. Hierdoor zijn we in staat een zeer hoogwaardige kwaliteit te leveren. Onze processen zijn agressief voor vlekken, maar mild voor textiel. Dit komt de levensduur van het textiel zeker ten goede.

Onze service gaat echter verder dan een perfecte vezorging van uw textiel. De ZON textielreiniging denkt ook mee over de logistieke vraagstukken van haar klanten. Wij vinden altijd een passende oplossing voor een zo’n efficiënt mogelijk voorraadbeheer.

Dag in dag uit zijn onze enthousiaste medewerkers in de weer om het aangeboden textiel weer in topconditie bij de klanten te brengen.


 

de ZON textielreiniging is gevestigd in Hulst en heeft heel Zeeuws Vlaanderen als haar werkgebied. Via ca. 30 servicepunten is de service van de ZON textielreiniging altijd dichtbij voor onze particuliere klanten.

 

En voor onze Zakelijke klanten wordt  het te reinigen textiel altijd op tijd opgehaald en terugbezorgd.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Aarzel dan niet om ons te bellen (T: 0114-312370) of mailen (info@dezontextielreiniging.nl)

de ZON textielreiniging is aangesloten bij NETEX.