Netex

Netex 2017-09-27T09:22:28+00:00

De Zon textielreiniging is een Wasserij en Stomerij voor een stralende verzorging van al uw textiel. 

de ZON textielreiniging is lid van Netex. Netex is de Nederlandse vereniging van Textielreinigers. Dit is de brancheorganisatie voor stomerijen, waarbij zeker 60% van de Nederlandse stomerijen is aangesloten. Dit komt neer op zo’n 450 vestigingen door heel Nederland. De vereniging heeft als doel de kwaliteit van de dienstverlenining van de aangesloten leden te bevorderen. Netex neemt dan ook regelmatig initiatief tot onderzoeken om de kwaliteit van de processen te blijven verbeteren. En Netex verzorgt opleidingen voor de aangesloten stomerijen. Kortom: het Netex logo staat garant voor kwaliteit.
Netex stomerijen werken volgens branchebreed vastgestelde normen op gebied van kwaliteit, dienstverlening en milieu. Iedere Netex stomerij is een zelfstandig, modern opererende reinigingsspecialist. Met de slogan “Gegarandeerd beter voor uw goed” profileert Netex zich als een organisatie die de klantwens hoog in het vaandel heeft staan.

Met de garantie van kwaliteit wil de Netex stomerij u een gevoel van vertrouwen geven. Wanneer u in uw stomerij het Netex logo aantreft, kunt u ervan verzekerd zijn dat uw textiel professioneel behandeld wordt. De moderne Netex textielreiniger kijkt vooruit en levert kwaliteit voor een gevarieerd textielaanbod middels geavanceerde reinigingstechnieken.
‘Uw goed weer goed als nieuw’ is de garantie die Netex stomerijen u geven. Uw textiel wordt als maatwerk op een professionele wijze behandeld. Daarvoor is een flinke dosis vakkennis nodig. Want veel verschillende stoffen, met uiteenlopende vlekken kunnen op diverse manieren gereinigd worden. De Netex vakman weet de juiste methode. En geeft daarbij een kwaliteitsgarantie: het gereinigde goed weer als nieuw. Sterker nog: de reiniging is dermate vakkundig dat uw textiel zelfs langer meegaat dan wanneer u het zelf wast.

Netex – http://www.netex.nl