Wasserij en Stomerij voor een stralende verzorging van al uw textiel

de ZON textielreiniging

 

De Zon textielreiniging is een Wasserij en Stomerij voor een stralende verzorging van al uw textiel.

 

De ZON textielreiniging is dé reinigingsspecialist op het gebied van alle soorten textiel. Behalve voor het reinigen van kleding kunt u bij ons terecht voor het reinigen van: bedlinnen, badlinnen, tafellinnen, interieurtextiel (tapijten, gordijnen, stoelhoezen), dekbedden, bedrijfskleding (bijv: overalls, jasschorten, brandweerpakken), leder, suède en speciale gelegenheidskleding (trouwjapon, baljurk). 

 

De ZON textielreiniging heeft de beschikking over de laatste technieken met betrekking tot wasprocessen en afwerkapparatuur. Hierdoor zijn wij in staat een zeer hoogwaardige kwaliteit te leveren. Onze processen zijn agressief voor vlekken, maar mild voor textiel. Dit komt de levensduur van het textiel zeker ten goede. 

 

Onze service gaat echter nog veel verder dan een perfecte vezorging van uw textiel. De Zon textielreiniging denkt ook mee over de logistieke vraagstukken van haar klanten. Wij vinden altijd een passende oplossing voor een zo’n efficiënt mogelijk voorraadbeheer.

 

Dag in dag uit zijn onze vijftien enthousiaste medewerkers in de weer om het aangeboden textiel weer in topconditie bij de klanten te brengen.

 

De ZON textielreiniging is gevestigd in Hulst en heeft heel Zeeuws Vlaanderen als haar werkgebied. Via ca. 30 vestigingen en depots is service van de ZON textielreiniging altijd makkelijk bereikbaar.

 

Het te reinigen textiel van de zakelijke klanten en de gezondheidszorg-klanten wordt altijd op tijd opgehaald en terugbezorgd door onze chauffeurs.

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Aarzel dan niet om ons te bellen (T: 0114-312370) of mailen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

Laatste Nieuws

Nieuwsbrief

Name:
Email:

Contact

De ZON textielreiniging Australiëweg 9 4561 PD Hulst
T : 0114 312370 
F : 0114 320466 
Website : www.dezontextielreiniging.nl 
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.